Over ons

Vuurwerk XXL is er weer klaar voor!
Door corona maatregelen mochten we de afgelopen 2 jaarwisselingen helaas geen vuurwerk verkopen, maar nu in 2022 mogen we EINDELIJK weer. We hebben dus ruim de tijd gehad om nieuwe vuurwerk producten naar Nederland te halen en op dit moment staan er maar liefst 44 nieuwe producten in onze webshop die we nog niet eerder verkocht hebben. De nieuwe producten kunt u hier bekijken.

Vuurwerk XXL uw dealer voor goed en goedkoop vuurwerk! Profiteer van onze grote voorraad en scherpe prijzen!
Bij Vuurwerk XXL Voorst bent u aan het goede adres voor het grootste online vuurwerk assortiment van onder andere vuurwerkpakketten, cakeboxen, compoundboxen, sierpotten en natuurlijk al het jeugd vuurwerk ! Niet alleen biedt vuurwerk XXL Voorst jou een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook nog eens zeer aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen. Met merken als Die Bombe Feuerwerk, Hardcore Fireworkx, Special Forces, Elite Fireworks en Heavy Legend en Pyromania biedt Vuurwerk XXL in elk prijssegment het mooiste en beste vuurwerk aan. Vuurwerk XXL Voorst biedt in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom heeft Vuurwerk XXL Voorst ook in 2022 een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen zit.

Trends
De trend compound vuurwerk is verder doorgezet, ook wel connected vuurwerk genoemd. Bij compound vuurwerk zijn de cakeboxen al doorgelont, dit wil zeggen dat je een cakebox 1x hoeft aan te steken. De cakes in een compound zijn bevestigd op een onderplaat, waardoor het omvallen van een cake uit de box ook niet meer kan gebeuren. Wel zo veilig dus! Daarnaast maken de buurtpakketten zijn opmars. Cake per 3, 6 of zelf 10 stuks voor een spotgoedkope prijs. Bekijk het hier.

Gratis vuurwerk
Omdat wij jou een mooi en knallend oud en nieuw gunnen, geven wij jou een extraatje. Bij iedere bestelling geven wij gratis vuurwerk weg! Daarnaast krijgt iedereen bij iedere bestelling een gratis vuurwerkbril en lont. Bekijk hier onze gratis vuurwerk actie.

Vuurwerk XXL vuurwerk, vuurwerk en nog eens vuurwerk!!
Vuurwerk XXL zit continue bovenop de laatste trends op vuurwerkgebied. Door de directe samenwerking met Rubro vuurwerk kijken wij samen naar de nieuwste effecten en leukste trends. Waarbij er altijd gezorgd wordt dat u de laagste prijs bepaald, want wij houden de prijzen laag door eigen import! Profiteer dus niet alleen van de laagste prijs, maar profiteer ook direct van het beste, mooiste en meest spectaculaire vuurwerk op de markt! Afgelopen jaren is het vuurwerk wat we verkopen ook meerdere mailen verkozen tot MOOISTE EN BESTE VUURWERK van Nederland, en daar zijn we natuurlijk wel trots op!
Wij leveren uitsluitend vuurwerk met een CE keurmerk en artikelen die voldoen aan de laatste vuurwerk kwaliteitseisen!

Vuurwerk XXL - Voordelig en eenvoudig online vuurwerkbestellen!
Nooit meer lange wachtrijen voor de kassa, overvolle winkels, door het order en pick systeem houden wij de wachtrijen zo kort mogelijk! Ook volop voorraad en aantrekkelijke losse verkoop aanbiedingen! Bekijk het vuurwerk van te voren op onze website en stel op die manier uw eigen vuurwerkshow samen. Laat de hele buurt versteld staan, want u hebt gegarandeerd het beste vuurwerk! We zien u graag terug in onze winkel in Voorst, waar u op 28, 30 of 31 december uw vuurwerk kan kopen of uw bestelling af kan halen. (nabij Zutphen, Apeldoorn en Deventer).

Openingstijden en adres:
Vuurwerk XXL
Stellingmolenweg 12
7383 XV Voorst
Telefoonnummer: 06-10574406
Emailadres: info@vuurwerkxxl.nl 


Openingstijden voorverkoop
Tot 19 december (enkel op afspraak)
Maandag 19 december tussen 17:00 en 20:00 uur
Dinsdag 20 december tussen 17:00 en 20:00 uur
Woensdag 21 december tussen 17:00 en 20:00 uur
Donderdag 22 december tussen 17:00 en 20:00 uur 
Vrijdag 23 december tussen 17:00 en 20:00 uur 
Zaterdag 24 december tussen 10:00 en 17:00 uur
Zondag 25 december (1e kerstdag, gesloten)
Maandag 26 december (2e kerstdag, gesloten)
Dinsdag 27 december tussen 10:00-17:00 uur
Woensdag 28 december (laatste inleverdag voor uw voorbestelling) tussen 10:00 en 20:00 uur

Afhalen van uw bestelling / Losse verkoop dagen
Donderdag 29-12-2022 tussen 08:00 en 21:00 uur
Vrijdag 30-12-2022 tussen 08:00 en 21:00 uur
Zaterdag 31-12-2022 tussen 08:00 en 17:00 uur