Over ons

Vuurwerk XXL is er weer klaar voor!

Na een extreem druk 2022, waren de vuurwerk voorraden nagenoeg op. In samenwerking met Rubro vuurwerk zijn de afgelopen maanden de voorraden weer aangevuld en was er ook weer volop ruimte voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Op dit moment staan er al ruim 50 nieuwe producten in onze webshop die we nog niet eerder verkocht hebben. De nieuwe producten kunt u hier bekijken.

 

Vuurwerk XXL uw dealer voor goed en goedkoop vuurwerk! Profiteer van onze grote voorraad en scherpe prijzen!

Bij Vuurwerk XXL Voorst bent u aan het goede adres voor het mooiste vuurwerk assortiment bestaande onder andere vuurwerkpakketten, cakeboxen, compound vuurwerk, siervuurwerk en natuurlijk al het jeugd vuurwerk ! Niet alleen biedt vuurwerk XXL Voorst jou een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook nog eens zeer aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen. Met merken als Heavy legend, Event elite brand, Rubro Adventurers, Pyromania, Special Forces en natuurlijk onze eigen private label lijn biedt Vuurwerk XXL in elk prijssegment het mooiste en beste vuurwerk aan. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom heeft Vuurwerk XXL Voorst ook in 2023 een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen zit.

 

Trends

De trend compound vuurwerk is verder doorgezet, ook wel connected vuurwerk genoemd. Bij compound vuurwerk zijn de cakeboxen al doorgelont, dit wil zeggen dat je een cakebox 1x hoeft aan te steken. De cakes in een compound zijn bevestigd op een onderplaat, waardoor het omvallen van een cake uit de box ook niet meer kan gebeuren. Wel zo veilig dus! Cakes per 3, 6 of zelf 10 stuks voor een spotgoedkope prijs. Bekijk het hier. Daarnaast maken de buurtpakketten zijn opmars.

 

Gratis vuurwerk

Omdat wij jou een mooi en knallend oud en nieuw gunnen, geven wij jou een extraatje. Bij iedere bestelling geven wij gratis vuurwerk weg! Daarnaast krijgt iedereen bij iedere bestelling een gratis vuurwerkbril en lont. Bekijk hier onze gratis vuurwerk actie.


Vuurwerk XXL vuurwerk, vuurwerk en nog eens vuurwerk!!
Vuurwerk XXL zit continue bovenop de laatste trends op vuurwerkgebied. Door de directe samenwerking met Rubro vuurwerk kijken wij samen naar de nieuwste effecten en leukste trends. Waarbij er altijd gezorgd wordt dat u de laagste prijs bepaald, want wij houden de prijzen laag door eigen import! Profiteer dus niet alleen van de laagste prijs, maar profiteer ook direct van het beste, mooiste en meest spectaculaire vuurwerk op de markt! Afgelopen jaren is het vuurwerk wat we verkopen ook meerdere mailen verkozen tot MOOISTE EN BESTE VUURWERK van Nederland, en daar zijn we natuurlijk wel trots op!

Wij leveren uitsluitend vuurwerk met een CE keurmerk en artikelen die voldoen aan de laatste vuurwerk kwaliteitseisen!


Vuurwerk XXL - Voordelig en eenvoudig online vuurwerkbestellen!
Nooit meer lange wachtrijen voor de kassa, overvolle winkels, door het order en pick systeem houden wij de wachtrijen zo kort mogelijk! Ook volop voorraad en aantrekkelijke losse verkoop aanbiedingen! Bekijk het vuurwerk van te voren op onze website en stel op die manier uw eigen vuurwerkshow samen. Laat de hele buurt versteld staan, want u hebt gegarandeerd het beste vuurwerk! We zien u graag terug in onze winkel in Voorst, waar u op 28, 29 of 30 december uw vuurwerk kan kopen of uw bestelling af kan halen. (nabij Zutphen, Apeldoorn en Deventer)

 

 

Vuurwerk XXL
Stellingmolenweg 12
7383 XV Voorst
Telefoonnummer: 06-10574406
Emailadres: info@vuurwerkxxl.nl
Klik hier voor de route via Maps

 

Openingstijden voorverkoop

Tot 18 december (enkel op afspraak)

Maandag 18 december tussen 17:00 en 20:00 uur

Dinsdag 19 december tussen 17:00 en 20:00 uur

Woensdag 20 december tussen 17:00 en 20:00 uur

Donderdag 21 december tussen 17:00 en 20:00 uur

Vrijdag 22 december tussen 17:00 en 20:00 uur

Zaterdag 23 december tussen 10:00 en 17:00 uur

Zondag 24 december (gesloten)

Maandag 25 december (1e kerstdag, gesloten)

Dinsdag 26 december (2e kerstdag, gesloten)

Woensdag 27 december (laatste inleverdag voor uw voorbestelling) tussen 10:00 en 20:00 uur

 

Afhalen van uw bestelling / Losse verkoop dagen
Donderdag 28-12-2023 tussen 08:00 en 21:00 uur
Vrijdag 29-12-2023 tussen 08:00 en 21:00 uur
Zaterdag 30-12-2023 tussen 08:00 en 21:00 uur