OUDJAARSDAG GEOPEND TOT 17 UUR. BESTEL IN ONZE WINKEL EN NEEM METEEN MEE!

Bunker Uitverkoop

Vuurwerk, vuurwerk en nog eens vuurwerk tijdens de verkoopdagen!

 

Het vuurwerk mogen wij op vrijdag 28 december, zaterdag 29 december en maandag 31 december meteen aan u meegeven. Als extra service kunt u ook nog via de webshop uw bestelling doorgeven.(helaas geldt dan de gratis vuurwerk actie niet meer). 
Wij hebben een enorme voorraad in Voorst (10.000 kilo) en daarnaast ligt er nog een groot deel opgeslagen in Duitsland, en hiermee behoren we tot de grootste van Gelderland. Hieronder een foto impressie van de opslag.

Door de grote voorraad hebben we voor ieder wat wils en kunnen we ook scherp inkopen en dus ook scherp weer verkopen! Niet alleen de prijs is natuurlijk van belang, we hebben een speciaal order pick systeem en werken met +/- 20 man personeel waardoor u niet tot nauwelijks hoeft te wachten en hebben gratis parkeerplekken voor de winkel. Ook de kwaliteit van het vuurwerk is van groot belang! Ons vuurwerk behoort qua prijs/kwaliteit al jaren tot de top van het Nederlands vuurwerk en is zelfs afgelopen jaar uitgekozen tot beste vuurwerk van Nederland! We hopen u in ieder geval van dienst te kunnen zijn!

Tijdens deze dagen hebben wij ook een speciale bunker uitverkoop en geven wij kortingen van 60% op veel artikelen! Wij hebben plek in onze bunkers nodig en daarom mega kortingen tijdens de verkoopdagen!! Deze producten zijn helaas wel beperkt beschikbaar en op=op! Zie een aantal aanbiedingen hieronder..