Belangrijke informatie voordat u bestelt:

Belangrijke informatie voordat u bestelt:

Bekijk de producten online en bestel ze eenvoudig bij Vuurwerk XXL Voorst!

Volg de volgende stappen:

  • Kies de producten
  • Ga naar winkelwagen en reken af
  • Vul uw gegevens in
  • Kies afhaaldatum en tijd
  • Kies betaalmethode
  • U wordt doorgestuurd naar iDeal waarmee u kunt betalen
  • U ontvangt de afhaalbon op uw e-mailadres

Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald op 28, 29 en 30 december 2023. Oudjaarsdag 31 december valt dit jaar op een zondag, en zondags mogen wij geen vuurwerk meegeven aan klanten.

Via onze webshop wordt er op het moment van afrekenen wordt er gevraagd wanneer u uw bestelling komt afhalen. 

Mocht u een afhaaldag en/of tijd hebben ingevuld die u op een later tijdstip toch wilt wijzigen, stuur dan aub even een mail met het gewenste nieuwe afhaaltijdstip. Vermeld dan aub ook uw bestelnummer en uw oorspronkelijke afhaaltijd. 

Op het moment dat u uw online bestelling afgerond en per iDEAL betaald heeft ontvangt u een e-mail met daarin uw unieke afhaalbon (deze wordt als pdf in de bijlage meegestuurd). Zodra u uw bestelling gaat afhalen op 28, 29 of 30 december dient u de afhaalbon uitgeprint mee te nemen of op uw telefoon te kunnen laten zien. Zorg er daarom voor dat u een juist e-mail adres heeft ingevuld tijdens het bestellen. E-mail niet gehad? Controleer uw spam mailbox!

U kan uw voorbestelling ook doorgeven in onze vuurwerk winkel. In onze vuurwerk winkel is het mogelijk om contant te betalen of te pinnen. Vanaf 18 december is onze vuurwerkwinkel dagelijks geopend. Bekijk hier de openingstijden.


Belangrijke informatie zodra u uw vuurwerk gaat afhalen:
Wees op tijd, dit voorkomt dat u moet wachten. Degene die het vuurwerk komt afhalen dient 16 jaar of ouder te zijn en een geldig legitimatie bewijs bij zich te hebben. Per klant mag er maximaal 25kg per keer meegenomen worden. 

Mocht u problemen hebben met het openen van uw ophaal bon, dan heeft u waarschijnlijk geen Adobe Reader of een verouderde versie. Download de juiste versie via: http://get.adobe.com/nl/reader