DE LOSSE VERKOOP IS BEGONNEN! KOM LANGS IN ONZE WINKEL!

In vuurwerkland wordt er jaarlijks gestemd welke importeur nu het beste vuurwerk uit China importeert.

Deze stemming vindt plaats op het grootste online vuurwerk forum, namelijk vuurwerkcrew.nl.  De leden van het forum kunnen dan stemmen wie zij de beste importeur vinden. Voor uw idee, er zijn in Nederland 23 verschillende importeurs. Vuurwerk XXL werkt nauw samen met 1 importeur, namelijk Rubro vuurwerk.Wij vinden de kwaliteit van het vuurwerk zo goed dat we het geen meerwaarde vinden om vuurwerk van verschillende importeurs in te kopen. En de leden van vuurwerkcrew hebben ook massaal gestemd op Rubro vuurwerk als beste importeur. Maar liefst 43,5% van de stemmen ging naar Rubro vuurwerk als beste importeur (van de 23 importeurs in Nederland)! Deze prijs is in de 10 jaar dat wij vuurwerk verkopen al meerdere malen naar Rubro gegaan. In 2016 bijvoorbeeld werd ook Rubro verkozen tot beste importeur! De stemmers geven aan dat ze voornamelijk kijken naar de volgende punten:

Prijs/kwaliteit van de collecties (denk ook aan de adviesprijzen);
- Is de importeur wel of niet innoverend bezig (het constant doorvoeren van vernieuwingen in het assortiment);
- Is de kwaliteit van het vuurwerk in overeenstemming met het beoogde/beloofde effect;
- Is de kwalteit van het vuurwerk constant;

Toch heerlijk dat wij dit jaar wederom dit mogen verkopen. Nergens in de regio is zoveel Rubro keuze als bij onze winkel in Voorst! Omdat wij een grote opslag hebben, kunnen wij ook het volledige Rubro assortiment aanbieden en vanwege grote inkoop ook weer scherp verkopen! Een betere prijs/kwaliteit in vuurwerkland gaat u dus niet vinden! Zo is de Transbomber door dezelfde leden al 3 jaar achter elkaar verkozen tot beste cakebox van Nederland! Bekijk hier de beste cakebox van Nederland!

Als u tot nu toe altijd langs ging in de plaatselijke vuurwerkwinkel, zult u zeker kunnen merken dat er behoorlijk verschil in de prijs/kwaliteit verhouding zit tussen verschillende importeurs. Neem dus eens de moeite en kom eens onze kant op en ervaar het verschil in prijs/kwaliteit!